KL Gangster - Capslock



Comic by Qiraf


Comments
9 Comments

9 comments:

yusuf tayub said...

kat malaysia memang ada satu movie je ek...please make with another movie tapi JANGAN KOREA ! :)

Qiraf said...

haha..rilek bro...dalam laptop aku ni kureng filem malaysia...yg ada pun KL Gangster,Lagenda Budak Setan (sudah dicomixedkan,ada 4 bijik dh),Nur Kasih, Sekali Lagi dan Hantu Kak Limah...yang lain sumer citer hollywood n korea/jepun...haha..aku kene tgk citer malaysia tu ulang2 sbb nak cari scene lawak tu pyh...nnti aku try korek2 lagi k..haha

pegi kat blog aku kalau nak cek yg latest...aku cuba update 3 kali sehari (minimum)...thanx for supporting..^_^

DaYaH JeLitA said...

hehe...biar la citer ape pon sume kelakar ape..hek3

Dalin said...

hahahahha.. lawak2...

Ninie said...

ahahahaaa comel gila muka aaron aziz. jual tam2? haha :))

fatin syahirah :) said...

hahaa. paling tak menahan tang mata last tuuu. haha

aini ibrahim said...

x kisah kalau movie ni pun. yg penting klaka. =D
mata aaron yg last pic 2 comey. *__*

syirah rasid said...

HAAAAHAHHAHAHA

UPSSS tercaps lock.

jual tam tam ??=='

Siti Mashitah Saidin said...

hahahah!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...