Event Facebook



Comic by Tengku Nizam


Comments
7 Comments

7 comments:

Ayeem Jemain said...

haha aku pon bengang sial. and aku penah buat skali. kah3

Tengku Nizam said...

kah kah kah, mmg xde kerjaan sungguh ko ni, hahaa

Fina Fento said...

masuk contest sket, create event. sket2 event..penat oh dok meremove event2 murahan nih..sabo je la.

fatenalina said...

ada jugak org invite aku..suruh like, vote, bla blaa blaaa..then, dgn ikhlas hati aku g like, vote....HAHA..tak de kerja jugak..

Kamil Kahar said...

aku plak xkesah pown kalo nk suh aku join contest...jnji dpt hadiah...haha...kalo like2 ni aku pn annoying...ape yg kte dpt kalo kte like???

DaYaH JeLitA said...

hoih3 elok cikitt event aku tuh..amboi2 sedap naa ngata aku wat event bodoh..aku mintak tolong tu kann? kalo ang tak maw tolong diam dah arr..aku tak paksa pon..bukannya aku invite group members mana2 aku invite friends aku ja...macam nie bukan event bodoh okayy!!banyak lagi contoh yang ang leh ambik untuk labelkan event bodoh..kalaw tak maw like tolong kawan2 pon tak yah arr nak kutuk aku camni..sapa buat komik nie haa? aku nak taw..aku nak unfriend..aku tacing nie haa :'(

Luqaz™ said...

haha.. rilex dayah.. event aku yg first tu.. sabo je la.. xnk join sudah lh..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...